ceon | Ürün Kataloğu
147 ceon. com.t r K ULLA NI M ALA NI K ULLA NI M ZAMA NI YA PR A KT A N ( 100 l t s u y a) TOPR A KT A N T üm sera sebzelerinde ( biber , do m ates ,hıy ar ,p atl ıc an ,ç ilek v b ) 1-Ç i m len m eden 1 h a � a ö n c e 2-İ lk ç i ç eklen m e d ö ne m inde 3 -İ lk m e yv e d ö k ümü nden sonra 100-150 cc 0,5-1 lt / da T üm a çı k alan sebzelerde ( biber ,p atl ıc an , do m ates ,hıy ar ,ç ilek v b ) 1-Ç i m len m eden 1 h a � a ö n c e 2-İ lk ç i ç eklen m e d ö ne m inde 3 -İ lk m e yv e d ö k ümü nden sonra 100-150 cc 0,5-1 lt / da T üm k ış l ı k sebzelerde ( k ıvı r cı k m ar u l ,pı rasa ,ı s p anak , la h ana 1-Ç i m len m eden 1 h a � a sonra 2- Bitkiler 6-7 y a p rakl ı ol u n c a 3 -G eli şm e d ö ne m inde 100-150 cc 0,5-1 lt / da T üm yumu rl u bitkilerde (ş.p an c ar ı, p atates , so ğ an , sar ım sak v b ) 1-Ç i m len m eden 1 h a � a sonra 2- Bitkiler 6-7 y a p rakl ı ol u n c a 3 -G eli şm e d ö ne m inde 150-200 cc 0,5-1 lt / da K a vu n , kar pu z , kabak 1-Ç i m len m eden 1 h a � a sonra 2- Bitkiler 6-7 y a p rakl ı ol u n c a 3 -G eli şm e d ö ne m inde 100-150 cc 0,5-1 lt / da T üm yumuş ak ç ekirdekli m e yv e a ğ a ç lar ı 1- Ç i ç eklen m e ba ş lan gıcı nda 2-M e yv e d ö k ümü nden 15 gü n sonra ,h asa � an 3 0 gü n e vv el 100-150 cc 0,5-1 lt / da T üm sert ç ekirdekli m e yv e a ğ a ç lar ı v e ante p � s �ğı 1- Ç i ç eklen m e ba ş lan gıcı nda 2-M e yv e d ö k ümü nden 15 gü n sonra ,h asa � an 3 0 gü n e vv el 100-150 cc 0,5-1 lt / da N aren c i y e ,mu z , in c ir , ze y� n 1- Ç i ç eklen m e ba ş lan gıcı nda 2-M e yv e d ö k ümü nden 15 gü n sonra ,h asa � an 3 0 gü n e vv el 200-250 cc 0,5-1 lt / da Ba ğ, kes m e ç i ç ek ç ilikte S ü r gü n ba ş lan gıcı ndan i � baren h asat d ö ne m ine kadari h�y a ç d uyu lan h er d ö ne m v e s ı kl ı kta 100-150 cc 0,5-1 lt / da Mı s ı r , a yç i ç e ğ i 1-E ki m den 3 0 gü n ö n c e 2- Ür ü n ü n i ç ine g irilebile c ek son d ö ne m de 150-200 cc 0,5-1 lt / da P a mu k Taraklan m a ba ş lan gıcı ndan i � baren i h�y a ç d uyu lan h er d ö ne m v e s ı kl ı kta 150-200 cc 0,5-1 lt / da E nd ü stri bitkileri ( so y a ,y er � s �ğı, kanola v b ) 3 -5 y a p rakl ı d ö ne m den sonra i h�y a ç d uyu lan h er d ö ne m v e s ı kl ı kta 100-150 cc 0,5-1 lt / da Tarla bitkileri v e y e ş il alanlar Bitkiler 20-25 cm ol u n c a S ü t ol um d ö ne m inde 100-150 cc 0,5-1 lt / da
powered by ikedijital.com
RkJQdWJsaXNoZXIy MTczMDA=