ceon | Ürün Kataloğu
19 ceon. com.t r K ULLA NI M ALA NI K ULLA NI M ZAMA NI T OP R A KT A N K ULLA NI M M İKT A RI T üm örtü al � ve sera sebze ye �ş� ricili ğ inde ve çileklerd e Eki m d iki m t opr a ğ a eki m ö n c esi u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır. 4 0-50 k g / d a T üm aç ı k alan sebze ye �ş� ricili ğ inde ve çileklerd e Eki m d iki m t opr a ğ a eki m ö n c esi u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır. 30- 4 0 k g / d a T üm yapra ğı yenen k ış l ı k sebzelerd e Eki m d iki m t opr a ğ a eki m ö n c esi u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır. 30- 4 0 k g / d a K esme çiçekçilikte Eki m d iki m t opr a ğ a eki m ö n c esi u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır. 4 0-50 k g / d a K avun, karpuz, kabak, so ğ an, sar ı msak ve patate s Eki m d iki m t opr a ğ a eki m ö n c esi u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır. 30- 4 0 k g / d a K ış a g i r e r ken v eya fa r ek u la ğı dö ne md e a ğ a ç i z düşümü ne u y gu lan ır. 30- 4 0 k g / d a v eya 1-2 k g /a ğ a ç N arenciye K ış a g i r e r ken v eya fa r ek u la ğı dö ne md e a ğ a ç i z düşümü ne u y gu lan ır. 4 0-50 k g / d a v eya 2- 4 k g /a ğ a ç Muz K ış a g i r e r ken v eya fa r ek u la ğı dö ne md e a ğ a ç i z düşümü ne u y gu lan ır. 30- 4 0 k g / d a v eya 1-2 k g /a ğ a ç T üm sert ve yumu ş ak çekirdekli meyve a ğ açlar ı T üm endüstri bitkilerinde Eki m ö n c esi t opr a ğ a u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır v eya e r ken ilkba h a rd a ü st gü b r e o la r ak u y gu lan ır. 30- 4 0 k g / d a T üm ye ş il alanlar ı nda ve yem bitkilerind e Eki m ö n c esi t opr a ğ a u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır v eya e r ken ilkba h a rd a ü st gü b r e o la r ak u y gu lan ır. 30- 4 0 k g / d a K ış a g i r e r ken v eya ya pr aklan m a dö ne m in d e omc ala rı n k ö k b ö l g esine yak ı n u y gu lan ır. 25-30 k g / d a v eya 500 gr / omc a T üm tarla bitkilerinde Eki m ö n c esi t opr a ğ a u y gu lana r ak t opr ak ile ka rış�rı l ır v eya e r ken ilkba h a rd a ü st gü b r e o la r ak u y gu lan ır. 30- 4 0 k g / d a Ceviz, zey � n, � nd ı k, antep � s �ğı K ış a g i r e r ken v eya fa r ek u la ğı dö ne md e a ğ a ç i z düşümü ne u y gu lan ır. 4 0-50 k g / d a v eya 2- 4 k g /a ğ a ç Ba ğ
powered by ikedijital.com
RkJQdWJsaXNoZXIy MTczMDA=