ceon | Ürün Kataloğu
25 ceon. com.t r YAP R A KT A N ( 100 L T SUYA ) K ULLA NI M ALA NI K ULLA NI M ZAMA NI K ULLA NI MM İKT A RI T OP R A KT A N T üm tarla, sera ve k ış l ı k sebzelerd e 1 - To p r a k h a zırlığı sır a sınd a 2 - Ş a şırtm a d a n 15 gün sonr a 3-S ul a m a dönemlerini göz önünde bulunudur a r a k bitki gelişimine göre 2 0 günde bir 25 0-300 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 1 00- 12 0 gr T üm yumrulu bitkilerde 1 - To p r a k h a zırlık sır a sınd a vey a çimlenmeden sonr a 2 - Kol a �mınd a , meyve tutumund a n önce K esme çiçekçilikte 1 - To p r a k h a zırlığı sır a sınd a 2 - Çiçeklenme öncesi 3-H er çiçek kesiminden sonr a T üm sert ve yumu ş ak çekirdekli meyve a ğ açlar ı nda 1 -S onb a h a r to p r a k h a zırlığınd a kökten uygul a m a 2 - Çiçeklenme döneminden önce ( to p r a k sıc a klığı 1 0- 15 derece iken ) 3- Meyve tutumund a n 15 gün sonr a 1 - To p r a k h a zırlığı sır a sınd a 2 - İlk ç apa d a n sonr a 3- İkinci ç apa d a n sonr a T üm tarla bitkilerinde 1 - To p r a k h a zırlığı sır a sınd a bu dönem geçmişse bir k a rış iken bitki ( 8- 1 0 cm ) 2 - K a rdeşlenme döneminde T üm yem bitkilerinde 1 - U ygul a m a to p r a k h a zırlığınd a 2 - U ygul a m a ilk y a ğmurl a m a ile 3- U ygul a m a her biçimden sonr a 2 00- 25 0 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 80- 1 00 gr 2 00- 25 0 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 1 00- 12 0 gr 300-3 5 0 gr/d a vey a 2 0- 25 gr/ a ğ a ç 12 0- 15 0 gr 2 00- 25 0 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 80- 1 00 gr 2 00- 25 0 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 80- 1 00 gr 2 00- 25 0 gr/d a sul a m a suyu ile tohum y a t a ğın a vey a kök bölgesine 80- 1 00 gr T üm baklagiller ve endüstri bitkilerinde
powered by ikedijital.com
RkJQdWJsaXNoZXIy MTczMDA=