ceon | Ürün Kataloğu

27 ceon. com.t r P a t a tes, Ha vuç, S oğ a n, Sa rıms a k MEYVELE R E N DÜS TRİ B İTKİ LE Rİ HUBUBA T Buğd a y, A r pa , Çel�k, Yul a f 1 00 L itre suy a 1 00- 15 0 gr K a rdeşlenme ve s apa k a lkm a döneminde iki uygul a m a …………… Tütün, Ç a y, A yçiçeği, K a nol a İlk uygul a m a bitkiler 3- 4 y ap r a klı iken İkinci uygul a m a 1 0- 15 gün sonr a olm a k üzere 3- 4 uygul a m a t a vsiye edilir. 1 00 L itre suy a 1 00- 15 0 gr 25 0-300 gr/d a 25 0-300 gr/d a 1 00 L itre suy a 1 00- 15 0 gr İlk uygul a m a bitkiler 3- 4 y ap r a klı iken İkinci uygul a m a 1 0- 15 gün sonr a olm a k üzere 3- 4 uygul a m a t a vsiye edilir. Kesme Çiçekçilikte 25 0-300 gr/d a N a renciye Port a k a l, L imon, M a nd a lin a , G reyfurt, E lm a , A rmut, K a yısı, Şe� a li, E rik, Kir a z, V işne, A yv a ve N a r Çiçeklenme b a şl a ngıcınd a ilk uygul a m a T a ç y ap r a kl a r düştükten sonr a ikinci meyve teşekkülünden sonr a üçüncü uygul a m a y ap ılır. 1 00 L itre suy a 2 00- 25 0 gr 3 5 0- 4 00 gr/d a 1 00 L itre suy a 2 00- 25 0 gr 1 00 L itre suy a 2 00- 25 0 gr 3 5 0- 4 00 gr/d a 3 5 0- 4 00 gr/d a B a ğ, Çilek, Muz Çiçeklenme b a şl a ngıcınd a ilk uygul a m a T a ç y ap r a kl a r düştükten sonr a ikinci meyve teşekkülünden sonr a üçüncü uygul a m a y ap ılır. Çiçeklenme b a şl a ngıcınd a ilk uygul a m a T a ç y ap r a kl a r düştükten sonr a ikinci meyve teşekkülünden sonr a üçüncü uygul a m a y ap ılır. Zey�n, A nte p F ıs�ğı, B a dem, F ındık, Ceviz P a muk, S oy a Fa sulyesi, Yer F ıs�ğı, Mısır, Mercimek, Nohut İlk uygul a m a bitkiler 3- 4 y ap r a klı iken İkinci uygul a m a 1 0- 15 gün sonr a olm a k üzere 3- 4 uygul a m a t a vsiye edilir. 1 00 L itre suy a 1 00- 15 0 gr M a rul, I s pa n a k, La h a n a , M a yd a noz, K a rn a b a h a r, E ngin a r İlk uygul a m a bitkiler 3- 4 y ap r a klı iken İkinci uygul a m a 1 0- 15 gün sonr a olm a k üzere 3- 4 uygul a m a t a vsiye edilir. 300-3 5 0 gr/d a 1 00 L itre suy a 15 0- 2 00 gr 1 00 L itre suy a 15 0- 2 00 gr 300-3 5 0 gr/d a İlk uygul a m a bitkiler 3- 4 y ap r a klı iken İkinci uygul a m a 1 0- 15 gün sonr a olm a k üzere 3- 4 uygul a m a t a vsiye edilir. K ULLA NI M ALA NI K ULLA NI M ZAMA NI YAP R A KT A N UYGULAMA DAMLAMA SULAMA İ LE UYGULAMA D om a tes, Biber, P a tlıc a n, H ıy a r, K a vun, K a r p uz, K a b a k, Fa sulye, Bezelye İlk uygul a m a çiçeklenme b a şl a ngıcınd a , İkinci uygul a m a meyve teşekkülünde olm a k üzere 4 - 5 uygul a m a t a vsiye edilir. 1 00 L itre suy a 15 0- 2 00 gr 300-3 5 0 gr/d a SEBZELE R ( Sera ve Aç ı k Alan )

RkJQdWJsaXNoZXIy MTczMDA=